С НАС Е ЛЕСНО

20 години практика, хиляди доволни клиенти, стотици хиляди кв.м. монтирана площ и 6 ГОДИНИ гаранция на всеки наш продукт- свидетелстват за високото качество на нашата работа.
С дългите години практика се научихме да отсяваме същественото за нашите клиенти и да се стремим да оптимизираме всеки елемент от работния процес.

Достъпни цени:

Дългогодишните отношения с нашите партньори, в комбинация с обема на работа и нисък марж печалба ни позвляват да поддържаме конкурентно ниски цени в днешния динамичен пазар.

Качествени продукти:

Красиви, елегантни, енергоспестяващи, отговарящи на най-високите изисквания на пазара. Нашите врати и прозорци биват подложени на тестове за качество, за да гарантират перфектна функционалност и издръжливост.

Качествен монтаж:

Неправилно монтираната дограмата губи част от своите качества, намалява продължителността на живот и представлява потенциален дефект в близко или далечно бъдеще. При нас работят само отдадени на професията си специалисти с дългогодишен опит и компетентност.

Кратки срокове:

Времето е сред основните приоритети- както за нас, така и за нашите клиенти. За това се стремим да реализираме всеки проект максимално бързо и ефективно.

Пълно съдействие:

Нашите екипи от специалисти се грижат за всяка стъпка от работния процес-от първоначална консултация, оразмеряване, производство, транспорт, демонтаж и монтаж, за да можем да изпълним максимално ефективно поетите от нас ангажименти.