ЗА НАС

“Янис” ООД е българско, изцяло частно дружество създадено още през 2000 г. Дейността ни на българския и чуждестранен пазар (Англия, Германия, Франция, Белгия, Румъния) е свързана с производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма, окачени фасади, стъклени витрини, парапети, обшивки с еталбонд и други строително-монтажни дейности.
От създаването си до днес, “Янис” ООД прогресивно развива портфолио от успешно завършени проекти в България и Европа. Ние участваме в изпълнението както на частни и обществени поръчки (училища, детски градини, читалища, спортни зали, кметства, и др.), така и на мащабни обекти (хотели, кооперации, блокове, жилищно комплекси).
Нашият успех е пряко свързан с успеха на нашите клиенти, затова изпълняваме поетите от нас ангажименти в кратки срокове, с високо качество и на достъпни цени.

ISO: 9001

Гаранция за прецизното изпълнение на проектите ни е придобитият на проведения сертификационен одит от QMS Certification Services сертификат за качеството ISO 9001:2015, както и 6-годишният гаранционен срок, който получава всеки един произведен и монтиран от нас продукт.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

 

През последните 20 години на развитие, нашата основна цел е да задоволим високите изисквания, както на строителните фирми, така и на частните клиенти. За тази цел помагат и дългогодишните ни партньори, доказали се като еталон за качество на пазара за дограма: REHAU, VIVAPLAST, ETEM, ROMB, ROTO, SIEGENIAAlumil Crystal glass, Glass Design.